Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Αστόχησε σε πέναλτι για το 4-1 ο Τσιλούλης

Ο Σωτήρης Τσιλούλης κέρδισε το πέναλτι από τον Κάργα, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για το 4-1 του Ατρομήτου κόντρα στον Βόλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τεράστια ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-4 έχασε ο Σωτήρης Τσιλούλης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο.

Ο εξτρέμ των Περιστεριωτών κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Κάργα και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, έχοντας την ευκαιρία να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο προβάδισμα της ομάδας του.

Ωστόσο, η προσπάθειά του δεν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x