Μια ακόμη επιτυχία για το ελληνικό τζούντο που πανηγυρίζει για το ασημένιο μετάλλιο της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον τελικό των -57 κιλών από την Τέλμα Μοντέιρο, με την αθλήτρια από την Πορτογαλία να ανεβαίνει για τέταρτη φορά στην καριέρα της στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η γεννημένη στα Ιωάννινα τζουντόκα σε ηλικία 29 ετών έχει να επιδείξει εντυπωσιακές επιτυχίες καθώς εκτός από αυτό το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει στη συλλογή στο παγκόσμιο του Τόκιο πριν από δύο χρόνια, ενώ κατέκτησε και δύο χρυσά σε ευρωπαϊκά Νέων.

Η Μπουκουβάλα έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και αποτελεί μία από τις ελληνικές ελπίδες για μετάλλιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομακτικό ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινάζ!

Στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ο Παναθηναϊκός

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα