Στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια, αφιέρωσε ο Βασίλης Τοροσίδης την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό.

Αναφορικά, με τον τελικό Κυπέλλου ο Έλληνας διεθνής είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έπρεπε να τον είχαν «καθαρίσει» στην κανονική διάρκεια, ενώ τόνισε πως θα έφευγε από την ομάδα του Πειραιά μόνο εάν ερχόταν μία εξαιρετική πρόταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τοροσίδης:

«Έπρεπε να έχουμε πάρει το κύπελλο στο 90λεπτο και όχι στην παράταση. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Ήταν μια γεμάτη χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να αφιερώσω το νταμπλ στον πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια και σαν εχτές είχε γενέθλια. Είμαι 5,5 χρόνια στον Ολυμπιακό και έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν κρύβομαι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω το εξωτερικό, αλλά θα αφήσω τον Ολυμπιακό μόνο για κάτι καλό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ κάνει τον Σεπτέμβριο αυτά που έπρεπε να κάνει δύο μήνες πριν - Δεν επιβεβαιώνεται για Λέρμα»

Αθανασίου: «Τα σημαντικά κέρδη από τη νίκη του Παναθηναϊκού και η νοοτροπία που χτίζει»

Καλαμάτα-ΑΕΛ Novibet: Μάχη της περιφέρειας για το Superbet Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: Για την… υποχρέωση οι γηπεδούχοι, για την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι

Κέρκεζ: «Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ευχαριστώ τον κόσμο - Είμαστε κοντά σε εξτρέμ»

Λίσι: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, το μηδέν παθητικό και με την εμφάνιση παικτών που δεν έχουν παίξει πολύ»

Το γκολ του Μύθου και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ… Ανέστη και στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας, με νέο διπλό στο Περιστέρι!

«Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής»: Το πανό των οπαδών του Ατρόμητου για τον Γιώργο Μαζωνάκη