Στην αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην επίθεση, σε σχέση με τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, μετά τη λήξη του νικηφόρου «μικρού» τελικού του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιανός γκαρντ τόνισε πως τα κακά ποσοστά της Παρασκευής ισοσταθμίστηκαν κόντρα στους «πράσινους» και οι αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν για την αξία της ομάδας ανήκουν στο παρελθόν. Θεωρεί πως υπήρξε σωστή συνεννόηση στην άμυνα και ζήτησε το μυαλό των συμπαικτών του να βρίσκεται πλέον στα πλέι οφ της ACB.

Αναλυτικά: «Είχαμε πολύ κακά ποσοστά κόντρα στον Ολυμπιακό και σήμερα ήρθαμε στα στάνταρ μας. Δεν είναι ότι σουτάραμε καλά, αλλά παίξαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Πιστεύω πως η ομάδα ανέκαμψε και όλες οι αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν στον ημιτελικό εξαφανίστηκαν.

Ήμασταν πιο δυνατοί και καλύτεροι στην άμυνα και επικοινωνούσαμε ο ένας με τον άλλο πιο σωστά. Παίξαμε καλύτερα από προχθές και αυτό φάνηκε σε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να σκεφτούμε τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος που ξεκινούν την Πέμπτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Πάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι το ντέρμπι αιωνίων»

Ζέρβας: «Τα κρυφά χαρτιά του Ολυμπιακού στο ντέρμπι - Παιχνίδι τακτικής από πλευράς Παρτίζαν για Τζόουνς»

Πετρίδης: «Σημαντικό να έχει διάρκεια και ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός»

Χολμς: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω ξανά μπροστά στον κόσμο μας»

Μένουν στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γιούρτσεβεν και ο Φαρίντ

Αταμάν: «Από τις κορυφαίες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός - Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τους οπαδούς»

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ ενόψει ντέρμπι - Παίζει κανονικά ο Σλούκας

Κάνει σκέψεις για Καμπόκλο η Παρτίζαν - Τι σημαίνει για… Ταϊρίκ Τζόουνς και Ολυμπιακό

Βεζένκοφ: «Το ντέρμπι δίνει μία εβδομάδα ψυχολογία στον νικητή, ο ηττημένος το σκέφτεται λίγο παραπάνω»

Μπαρτζώκας: «Πριν χρόνια φάνταζε μακρινό όνειρο οι ελληνικές ομάδες να είναι τόσο καλές» - Τι είπε για Τζόουνς