Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη, επικρατώντας της Ρεάλ με 115-112 στην παράταση, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του.
Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στη σημασία της νίκης, στην ανάγκη περιορισμού των λαθών, αλλά και στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κέντρικ Ναν, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να δείξει υπομονή με τους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τρομερό ματς απόψε. Το ότι κρίθηκε στην παράταση σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημαντική νίκη και στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρόπο που έπαιξε».
Για το τι είπε στην ομάδα για να μπορέσει να πάρει τη νίκη μετά από δύο δύσκολες νίκες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λες δύο δύσκολες ήττες. Είναι μια σεζόν που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ήταν κακό ματς απέναντι στην Εφές και ένα τελείως διαφορετικό ματς το σαββατοκύριακο. Μιλήσαμε για ένα πράγμα που μας άρεσε από αυτά τα δύο ματς, τα λάθη. Απέναντι στον Άρη σκοράραμε 91 πόντους με 20 λάθη και 12 χαμένα τρίποντα. Αυτό δείχνει το επιθετικό ταβάνι που έχουμε, αλλά πρέπει να προσέχουμε τα λάθη. Μιλήσαμε στην ομάδα, είδαμε φιλμ, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα παίζει με υψηλό ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε με fastbreaks και έχουμε ευκαιρίες που αυτό είναι εύκολο».
Για τον Ναν και τους 23 πόντους στην τέταρτη περίοδο: «Δεν έχει ξαναγίνει στην ζωή μου να έχω παίκτη που έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις. Δεν είχε κανονική προετοιμασία. Πρώτο ματς με μισή προπόνηση. Δεν είναι εύκολο. Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά. Όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχος είναι. Είναι κάτι που περιμέναμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή, όπως και με τον Σλούκα, με όλους που ήταν τραυματίες. Δεν είναι εύκολο. 2-3 μήνες εκτός και συνεχίσει να παίζει, να βρίσκει ρυθμό. Ήταν τρομερός επιθετικά απόψε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






