Καμία δυσκολία δεν συνάντηση η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 17-5, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη στην σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη, η οποία νωρίτερα επικράτησε με 14-5 του Ηρακλή.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησαν δυνατά και μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκαν έξι γκολ χωρίς να δεχθούν κανένα. Αν και ο Τρίτωνας αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, στην συνέχεια ο Ολυμπιακός «ξαναγκάζωσε» και ουσιαστικά τελείωσε το ματς από το τρίτο οκτάλεπτο.

Πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» αναδείχθηκε η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ με τέσσερα γκολ ενώ την ακολούθησε η Ελευθερία Πλευρίτου που σημείωσε τρία γκολ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ξεχώρισε η Στεφανία Χαραλαμπίδου, η οποία σημείωσε τρία τέρματα για λογαριασμό του Τρίτωνα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας. Αντίθετα, ο Τρίτων Αμαρουσίου θα αγωνιστεί απέναντι στον Ηρακλή για την 3η θέση με πλεονέκτημα έδρας.

Τρίτων Αμαρουσίου-Ολυμπιακός 5-17

Τα οκτάλεπτα:
0-6, 4-2, 1-8, 0-1.

Τρίτων Αμ. (Στέφανος Λέανδρος): Αλεξάκη 1, Χαραλαμπίδου Ι. 1, Χαραλαμπίδου Στ. 3.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Χιλ 4, Πλευρίτου Ε. 3, Ψούνη 1, Αβραμίδου 2, Πλευρίτου Μ. 2, Αντωνάκου 2, Κώτσια 2, Πλευρίτου Β. 1.

Mιχάλης Ηλιού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube