Αν και το θέμα του προπονητή δεν έχει κλείσει ακόμα, ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάουλο Μασάδο.

Οι Πειραιώτες ενδέχεται σύντομα να συμφωνήσουν με την Τουλούζ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου χαφ, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο ήθελε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με τις εμπλεκόμενες πλευρές και απομένουν τα τυπικά για να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα των πρωταθλητών Ελλάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Στον Ολυμπιακού εκτιμούν ότι μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, άσχετα με το θέμα του προπονητή και να ακούσουν την εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ.

Δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες και οι Γάλλοι να δώσουν τα χέρια μέσα στην εβδομάδα, αφού το Σαββατοκύριακο θα «παγώσουν» οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Υπενθυμίζεται ότι τη φετινή σεζόν ο 26χρονος παίκτης έπαιξε σε 24 ματς της Τουλούζ στο Σαμπιονά, έχοντας 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Δεν βιάζονται για προπονητή

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και δεν χρειάζεται να παρθούν βιαστικές αποφάσεις στο θέμα του προπονητή, όπως διαμηνύουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Λογικά μέχρι τη Δευτέρα δεν θα έχουμε εξελίξεις. Θα κινηθούμε στον δικό μας ρυθμό. Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει στις 8 Ιουλίου», ήταν το σχόλιο της διοίκησης.

Χθες το βράδυ έμεινε ελεύθερος ο Λάζλο Μπόλονι και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, κάποια σενάρια ήθελαν τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλάει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι όμως που διαψεύστηκε από τους διοικούντες.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο θέμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ φαίνεται πως θα σημειωθούν εξελίξεις από Τετάρτη, όταν και θα γίνει το ραντεβού με τον ατζέντη του (αρχικά) για τον Ιμπαγάσα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευτεί με τον Αργεντινό τεχνικό με την προϋπόθεση ότι δεν έχει δεσμευτεί με την Ορντουσπόρ. Όσον αφορά το θέμα του Τροντ Σόλιντ, ο πρόεδρος της Γάνδης, Μισέλ Λοβαζί, εξέφρασε την πίστη ότι ο Νορβηγός θα δεν θα φύγει από την ομάδα του.

Από τη Δευτέρα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η υπόθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού το ραντεβού με τον Αλεχάντρο Καμάνιο μετατέθηκε την προσεχή Τετάρτη. Οι δύο πλευρές θα επικοινωνήσουν στην αρχή της εβδομάδας για να τακτοποιηθεί το θέμα. Όπως γράφει η SportDay, ο Ολυμπιακός προσφέρει 500.000 ευρώ στον Αργεντινό ενώ η πλευρά του παίκτη δεν θέλει να πέσει κάτω από τις 700.000 ευρώ.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!