Stoiximan Super League

Νέα παράταση για Μέλμπεργκ

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ να απαντήσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Σουηδός αμυντικός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ζήτησε από τους Πειραιώτες δύο-τρεις ημέρες ακόμα παράταση για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ να απαντήσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Σουηδός αμυντικός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ζήτησε από τους Πειραιώτες δύο-τρεις ημέρες ακόμα παράταση για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συναντηθεί με την πλευρά του Σουηδού αμυντικού. Ο τελευταίος είχε δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ζήτησε χρόνο.

Τι μπορεί να σημαίνει η εξέλιξη αυτή; Το πιο πιθανό είναι ότι ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός δεν μένει τελείως ικανοποιημένος από την προσφορά του Ολυμπιακού και πως περιμένει μέσα τις επόμενες ημέρες κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού η οποία θα έχει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x