Τον Μπρούνο Άλβες θεωρεί ιδανική περίπτωση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού εφόσον δεν τελειώσει θετικά η προσπάθεια ανανέωσης συμβολαίου με τον Μέλμπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής των ερυθρολεύκων θα ήθελε τον κεντρικό αμυντικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Η αξία του παίκτη είναι –φυσικά- αδιαμφισβήτητη… Αντίστοιχα μεγάλη όμως είναι η αμοιβή του. Περίπου 2,3 εκατ. το χρόνο έχει λαμβάνειν από τη ρωσική ομάδα ο Άλβες, κάτι που αποτελεί και ένα τεράστιο «αγκάθι».

Στον Ολυμπιακό έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην άσου της Πόρτο και της ΑΕΚ αλλά έχουν διαπιστώσει ότι η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα. Στα «θετικά» συγκαταλέγεται η επιθυμία του Πορτογάλου να αποχωρήσει από τη Ρωσία και καθώς θέλει να αγωνιστεί σε μια άλλη χώρα, πιο ζεστή. Η παρουσία του Ζαρντίμ στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ένα ακόμη σημείο υπέρ των ερυθρολεύκων.

Τα παραπάνω στοιχεία όμως δεν μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού καθώς δεν φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός η μοναδική ομάδα που έχει κοντράρει τόσο πολύ την Άρσεναλ…»

Ο Παναιτωλικός ευχήθηκε στον ΟΦΗ: «Ένας αιώνας ιστορίας, ο σεβασμός οδηγός για το μέλλον»

Κούδας, Βιεϊρίνια, Τουρσουνίδης και άλλοι: Η επιτροπή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Τσανάκας: «Τα καλά νέα για Ολυμπιακό από Champions League και Άγιαξ»

Ολυμπιακός: Με ψυχολογία από την Αστάνα και το βλέμμα ήδη στο δύσκολο τεστ με τον Άρη

Χαμός στο Ηράκλειο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΟΦΗ!

Τσανάκας: «Η ανάγνωση του προγράμματος, η κατάσταση Λεβερκούζεν-Άγιαξ και οι αλλαγές με Άρη»

Ροντινέι: «Έκλεισα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, είμαι ένας από σας: Ένας πολεμιστής του Πειραιά»

Το «αντίο» του Τζαβέλλα: «Εύχομαι καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό»

Τζούρισιτς για τις 100 εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό: «Αυτή η ομάδα σημαίνει τα πάντα για μένα»