Stoiximan Super League

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Ρουίς

Τα τυπικά φαίνεται ότι έχουν απομείνει για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή. Οι Πειραιώτες φέρονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 19χρονου μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια λα Πλάτα, η οποία «καίγεται» να μπουν χρήματα στα ταμεία της από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει προσελκύσει ο Βασίλης Τοροσίδης. Στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Μέλμπεργκ.

Τα τυπικά φαίνεται ότι έχουν απομείνει για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή.

Οι Πειραιώτες φέρονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 19χρονου μεσοεπιθετικού της Χιμνάσια λα Πλάτα, η οποία «καίγεται» να μπουν χρήματα στα ταμεία της από πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το 60% των δικαιωμάτων του νεαρού παίκτη κοντά στις 700.000 ευρώ.

Ο Ρουίς θα υπογράψει για τα επόμενα χρόνια, ενώ η ομάδα του θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Η συμφωνία είναι δεδομένη και εκείνο που απομένει είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας να αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, φέροντας το Αργεντινό στην Ελλάδα.

Όλοι «βλέπουν» Τοροσίδη

Την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει καταφέρει να προσελκύσει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Μέχρι χθες ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον διεθνή μπακ χαφ του Ολυμπιακού, όμως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ιταλικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα.

Το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας την προσεχή Παρασκευή με την Γερμανία είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους τους διεθνείς. Αν, όμως, ο «Τόρο» κάνει καλό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Λεβ, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να έρθει πρόταση από την Στουτγκάρδη με ένα ποσό μίνιμουμ στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου έχει παραδεχθεί ότι ο 27χρονος παίκτης είναι στη λίστα εν όψει των μεταγραφών του καλοκαιριού. Χθες, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Ρόμα παρακολουθεί τον Τοροσίδη, ο οποίος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Πρώτα ο Όλοφ

Στασιμότητα παρατηρείται στο θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, ενώ ακόμη δεν έχει απαντήσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ. «Ούτε όριο υπάρχει, ούτε καταληκτική ημερομηνία», είναι η θέση της διοίκησης στην υπόθεση του Σουηδού. Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κανού για τον οποίο έχει καλή άποψη και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Άντερσον Πόλγκα (33 ετών) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών), οι οποίοι είναι ελεύθεροι και εξετάζονται με τις δικές του πιθανότητες ο καθένας.

Από την πλευρά του, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας (24 ετών, Τβέντε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013). «Αλμυρές» θεωρούν οι περιπτώσεις του Καλίντ Μπουλαρούζ (2 εκατ. ευρώ ετησίως) και του Μπρούνο Άλβες (παίρνει 2,3 εκατ. ευρώ στην Ζενίτ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x