Άσχημες μνήμες ξύπνησε στον Αντρέι Βατούτιν η κλήρωση των ομίλων της Ευρωλίγκας, όπου η ΤΣΣΚΑ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη (θα αντιμετωπίσει στην Μπεσίκτας).

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού», μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport-express.ru», τόνισε πως η τουρκική πόλη είναι… αφιλόξενο μέρος για τους Μοσχοβίτες, λόγω του χαμένου τελικού φέτος από τον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω πως είμαστε σε έναν εύκολο όμιλο. Επίσης, πιστεύω πως όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν μία καλή πορεία και να εκμεταλλευτούν την καλή τους έδρα. Με την Μπαρτσελόνα συναντιόμαστε συχνά, αλλά στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έχουμε να συναντηθούμε για πέντε χρόνια. Τόσο το Βελιγράδι όσο και το Βίλνιους είναι σκληρές έδρες. Και το Μπάμπεργκ τα τελευταία χρόνια, ενώ η Κωνσταντινούπολη δεν είναι ένα ευχάριστο μέρος για την ΤΣΣΚΑ. Τις τελευταίες δύο σεζόν έχουμε τρεις ήττες, από την Αναντολού, τη Γαλατασαράι και πριν από δύο μήνες από τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό η πρώτη φάση της διοργάνωσης αναμένεται να είναι ένα δύσκολο τεστ, καθώς θα υπάρχει πίεση και καθόλου χρόνος για χάσιμο», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει άλλος Μοντέρο-Ψάχνουμε έναν καλό παίκτη»

Πετρίδης: «Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Ναν-Κερδίζει χρόνο να δουλέψει ο Ομπράντοβιτς»

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Οι διαιτητές του αγώνα

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»