Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ολίμπια Λιουμπλιάνας την φέρνουν όλο και πιο κοντά στον αποκλεισμό από τους ομίλους της Ευρωλίγκας, με τη Λε Μαν να είναι η πρώτη επιλαχούσα για να την αντικαταστήσει.
Ωστόσο, εφόσον γίνει αυτό, θα μείνει μία κενή θέση στα προκριματικά της διοργάνωσης, με τη Γαλατασαράι να είναι διατεθειμένη να καταθέσει αίτημα προκειμένου να συμμετάσχει αντί της γαλλικής ομάδας.
Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα, φέτος η Γαλατασαράι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup.
Γι' αυτό, η τουρκική ομάδα… παρακολουθεί στενά την υπόθεση της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με την ελπίδα πως αν την αντικαταστήσει η Λε Μαν στους ομίλους, να πάρει τη θέση της γαλλικής ομάδας, στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.