Πολλοί μπορεί να χαμογέλασαν στο άκουσμα ότι η Μάδεργουελ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρου του Champions League.

Όχι όμως και ο τεχνικός των «πράσινων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος εξήγησε πως πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο με νεαρούς παίκτες και καλή φυσική κατάσταση, πράγμα που δυσκολεύει τα πράγματα για το «τριφύλλι» δεδομένου πως δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί.

Πάντως ο Πορτογάλος κόουτς ελπίζει πως η ομάδα του θα πάρει το αποτελέσματα που θέλει και θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

«Η Μάδεργουελ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Και οι δύο αγώνες προμηνύονται δύσκολοι για εμάς και κανένας δεν πρέπει να πιστεύει ότι επειδή είναι μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή τα πράγματα θα είναι και εύκολα.

Ο αντίπαλός μας διαθέτει νέους παίκτες με δυνατότητες και καλή φυσική κατάσταση. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ανταγωνιστικό θέαμα. Ελπίζουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε»
, είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ανεξάρτητα αν ο πρώτος αγώνας διεξαχθεί εντός ή εκτός έδρας θα είναι δύσκολος επειδή εμείς δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι ελπίζουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχουμε συνέχεια στο Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»