Stoiximan Super League

«Για να πάρουμε, πρέπει να δώσουμε»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκούς στους αγώνες που ακολουθούν με τη Μάδεργουελ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικό γύρο του Champions League, επέστησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. «Για να είμαστε πληρωμένοι, η ομάδα πρέπει να εισπράξει χρήματα. Για να πάρουμε λοιπόν, πρέπει να δώσουμε την πρόκριση», ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου. Αν η ομάδα καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης, τότε μπορεί να γίνουν κινήσεις για δύο μεσοεπιθετικούς.

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκούς στους αγώνες που ακολουθούν με τη Μάδεργουελ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικό γύρο του Champions League, επέστησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας.

Ο Πορτογάλος δεν περίμενε να μάθει το όνομα του αντιπάλου για να μιλήσει στους παίκτες του, όμως ήθελε να του εξηγήσει πόσο σημαντική είναι για το «τριφύλλι» και για τους ίδιους η πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Έχουμε σε λίγες μέρες δύο σημαντικά παιχνίδια. Όλοι ξέρετε ότι είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση της ομάδας και ότι είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν να περάσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του 66χρονου προπονητή και συνέχισε:

«Πρέπει να νικήσουμε και να πάμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, ο στόχος είναι ο ίδιος. Για να είμαστε πληρωμένοι, η ομάδα πρέπει να εισπράξει χρήματα. Για να πάρουμε λοιπόν, πρέπει να δώσουμε την πρόκριση. Διαφορετικά τα πράγματα θα παραμείνουν δύσκολα».

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» δεν χάνουν χρόνο και σήμερα στέλεχος της ομάδας (ο Περικλής Παπαπαναγής) θα «τσεκάρει» από κοντά την Μάδεργουελ. Οι Σκοτσέζοι αντιμετωπίζουν σε φιλική αναμέτρηση την Έβερτον του Απόστολου Βέλλιου και ο Φερέιρα θέλει άμεσα να δει πως προετοιμάζεται η προσεχής αντίπαλος της ομάδας για τους αγώνες του Champions League.

Θα τον έχει στα πλέι οφ

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Κουίνσι.

Θα ήθελε και η διοίκηση του «τριφυλλιού» να βοηθήσει τον Πορτογάλο στο έργο του, αλλά η οικονομική κατάσταση δεν βοηθάει και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποκτηθεί παίκτης πριν το πρώτο ματς των προκριματικών.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ μίλησαν με τον 66χρονο προπονητή και αποφάσισαν το «πράσινο» ρόστερ να μείνει ως έχει και να γίνει κάποια κίνηση, εφόσον η ομάδα πάρει την πρόκριση με διαφορετικά (οικονομικά) δεδομένα.

Αν ο Παναθηναϊκός φτάσει να παίξει στα πλέι οφ του Champions League, τότε θα έχει εξασφαλιστεί και η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δύο μεταγραφές στη συγκεκριμένη θέση. Να έρθει ένας αντι-Κουίνσι κι ένας ακόμα παίκτης στο στυλ των Κλέιτον, Νίνη. Να μπορεί δηλαδή να παίξει και δεκάρι και οκτάρι σε 4-3-3, αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x