Ούτε στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μέρος ο Γιάννης Κοντοές. Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε και πάλι πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ατομικό έκανε ο Ταξιάρχης Φούντας. Την Τετάρτη ανακοινώνει ο Βαγγέλης Βλάχος την αποστολή για Αγγλία.

Απόντες από την προπόνηση ήταν τόσο ο ασθενής Σωκράτης Τσουκαλάς, όσο και ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Γιάγκο Φερνάντες,, Μιχάλης Παυλής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Ανδρέας Σταματής, Χρήστος Αρκούδας, Χρήστος Τομαράς, Αινείας Καλογέρης, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 08.00 και στις 19.00 και λογικά μετά το τέλος της πρώτης ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, θα ανακοινώσει και τα ονόματα εκείνων των ποδοσφαιριστών που θα «πετάξουν» για Αγγλία, όπου η ΑΕΚ θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έφτιαξε τη διάθεση και την ψυχολογία της για τη δύσκολη συνέχεια»

Νικολακόπουλος: «Να είναι καλά ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League και… τράβηξε τους άλλους»

Με τρεις απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό

Το ChatGPT δεν μπορούσε να κάνει... upgrade στην πανηγυρική φωτογραφία του Ελ Κααμπί από την κατάκτηση του Conference!

Τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου εκτίουν με την ΑΕΚ - Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

Τσανάκας: «Τεράστια επιτυχία η παραμονή του Ελ Κααμπί, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ, η εικόνα της σε κάνει να αισιοδοξείς»

Τσορμπατζόγλου: «Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην Καλαμαριά»

Υποψήφιοι Ποντένσε και Ταρέμι για την 11άδα του Ολυμπιακού - Τα δεδομένα για την αποστολή

Πότε μπορούν να ζητήσουν αναβολή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ λόγω Ευρώπης

TAGS: A.E.K.