Stoiximan Super League

«Κουνάει» μαντήλι (και) ο Καράμπελας!

Αίτημα αποχώρησης από την ΑΕΚ υπέβαλε ο Νίκος Καράμπελας στη διοίκηση της ομάδας. Το πλήγμα είναι σημαντικό για την Ένωση, αφού ο 28χρονος μπακ μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στον Βαγγέλη Βλάχο. Πλέον, όμως, μοιάζει αβέβαιο αν θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα», αφού χθες ενημέρωσε τους παράγοντες του συλλόγου ότι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θέλει να μείνει ελεύθερος. Σιγουριά στην ΠΑΕ για την έκδοση ασφαλιστικής ενημερότητας.

Αίτημα αποχώρησης από την ΑΕΚ υπέβαλε ο Νίκος Καράμπελας στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Το πλήγμα είναι σημαντικό για την Ένωση, αφού ο 28χρονος μπακ μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική περίοδο μοιάζει αβέβαιο αν θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα», αφού χθες ενημέρωσε τους παράγοντες του συλλόγου ότι έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θέλει να μείνει ελεύθερος.

Αυτός, μάλιστα, θα ήταν ένας τρόπος για τα χρήματα που του οφείλονται ή διαφορετικά θα επιλέξει να καταθέσει προσφυγή κατά του «Δικεφάλου».

Όπως και να’ χει η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού δεν έχει χρήματα να δώσει τα οφειλόμενα στον Καράμπελα και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει το ενδεχόμενο προσφυγή για ένα συμβόλαιο που λήγει το 2013.

Δεν χάνουν την ελπίδα τους…

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ ότι εντός της ημέρας θα πάρουν την ασφαλιστική ενημερότητα και θα κλείσουν (θετικά) το θέμα της εγγυητικής. Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας και αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε ραντεβού στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να δώσει τον φάκελο που είχε ζητηθεί και αφορά την πρόταση της διοργανώτριας για τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ.

Ωστόσο, και σήμερα θα πάει στο Υπουργείο, αφού ζητήθηκε από τις ομάδες να γίνουν κάποιες αλλαγές, ώστε να μπορέσουν ευκολότερα οι ΠΑΕ να πάρουν προσωρινή φορολογική ενημερότητα. Στην ΑΕΚ δεν χάνουν τις ελπίδες τους και εκτιμούν ότι η ομάδα θα καταφέρει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x