Σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου μπήκαν οι παίκτες της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης. Ο Τεο Λοράντος, που θέλει η ομάδα του να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκινούν οι υποχρεώσεις των νταμπλούχων, είδε τους περισσότερους από τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμούς.

Απόντες ήταν οι διεθνείς του ΝΟΒ, Χρήστος Αφρουδάκης, Μάνθος Βουλγαράκης και Μανώλης Μυλωνάκης που λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα ενσωματωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου, οι νεαροί Τίγκας, Βελώνιας και Λουιζίδης που αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές και ο Άντρια Κομάντινα που θα ξεκινήσει προπονήσεις στις 28 Αυγούστου.

Στο Λαιμό βρέθηκαν από την άλλη, ο Γιώργος Χατζηδάκης, αλλά και ο Αρτιν Ελμισιάν. Ο τελευταίος ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα καθώς στις αρχές του καλοκαιριού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι.

Ο κόουτς της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ψηλά τον πήχη τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα βρίσκονται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο με την έναρξη της σεζόν: «Ξεκινάμε μια χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις αφού για πρώτη φορά η Βουλιαγμένη μπαίνει στη σεζόν ως Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος . Οι πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στα τέλη Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League και ως τότε θα είμαστε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube