Παίκτης της ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Κατίδης.

Η υπόθεση του νεαρού χαφ είχε ευτυχή κατάληξη για τους «κιτρινόμαυρους» και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συμφωνία και με την Χέρεθ για τον Κορδέρο, σε καλό δρόμο του Κατσικοκέρη.

Οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ, του Άλκη Φωτίου και του Γιώργου Κατίδη κατέληξαν σε συμφωνία και ο αρχηγός της Εθνικής Νέων είναι μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη που θα κρατήσει κάθε πλευρά (55% ο Φωτίου, 45% η ομάδα) η μεταγραφή φάνηκε να «κολλάει» στην απαίτηση του μάνατζερ να μπει ρήτρα σε περίπτωση που έσπαγε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη με την «Ένωση».

Η παρέμβαση ωστόσο της ΑΕΚ (η οποία προς στιγμή σκέφτηκε ακόμα και να καλύψει εκείνη τη ρήτρα των 100.000 ευρώ και να αποκτήσει μόνη της τον παίκτη) αποδείχθηκε καταλυτική και με δεδομένη τη συμφωνία που είχε πετύχει η ίδια με τον Κατίδη, η μετακίνηση του νεαρού χαφ μπορεί να θεωρείται πλέον βέβαιη.

Σ' αυτό συνηγορεί, εξάλλου, το γεγονός πως ο Κατίδης ταξίδεψε άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την Παρασκευή τα τυπικά που απομένουν και να υπογράψει κατόπιν το συμβόλαιό του με την "Ένωση". Το ευχάριστο, δε, για τους φίλους της είναι πως ευτυχή κατάληξη φαίνεται πως θα έχουν και οι δυο άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που έχει σε εξέλιξη: Αυτές των Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Νίκου Κατσικοκέρη.

Κι αυτό διότι για τον μεν Ισπανό έχει επιτευχθεί συμφωνία τόσο με τον ίδιο (στις 80.000 ευρώ ετησίως) όσο και με τη Χερέθ (έναντι 60.000 ευρώ) ενώ για τον Έλληνα επιθετικό οι διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη δείχνουν να αφορούν πλέον την καταβολή του αντιτίμου με το οποίο θα γίνει η μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.