Stoiximan Super League

Στους 9.200 οι «πιστοί» της ΑΕΚ

Για να παρακολουθήσεις τη φετινή ΑΕΚ θα χρειαστούν «άντερα». Και υπομονή. Δεδομένων αυτών λοιπόν και γενικά του… πρωτοφανούς ρόστερ (στο οποίο τα πιτσιρίκια είναι συντριπτική πλειοψηφία) εκείνοι που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας δικαίως κερδίζουν τον τίτλο του πιστού. Και ο αριθμός των 9.200 καρτών -με τον οποίο έκλεισε η διάθεση την Πέμπτη- δικαίως αποφεύγει τον τίτλο του «αμελητέου».

Για να παρακολουθήσεις τη φετινή ΑΕΚ θα χρειαστούν «άντερα».

Και υπομονή.

Δεδομένων αυτών λοιπόν και γενικά του… πρωτοφανούς ρόστερ (στο οποίο τα πιτσιρίκια είναι συντριπτική πλειοψηφία) εκείνοι που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας δικαίως κερδίζουν τον τίτλο του πιστού.

Και ο αριθμός των 9.200 καρτών -με τον οποίο έκλεισε η διάθεση την Πέμπτη- δικαίως αποφεύγει τον τίτλο του «αμελητέου».

Πόσω μάλλον αν σκεφτεί κανείς την οικονομική συγκυρία, αλλά και το γεγονός πως μέχρι και την Πέμπτη -δυο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- η ΑΕΚ δεν είχε καν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό. Και σήμερα που την εξασφάλισε, δόθηκαν περίπου 250 κάρτες (πολύ περισσότερες σε σύγκριση με την ημερήσια κίνηση του προηγούμενου διαστήματος).

Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ σκέφτονται να μην… προσκολληθούν στη λήξη της προθεσμίας για τα διαρκείας. Έτσι, θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό πως θα δοθεί παράταση μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη -με την ελπίδα η ομάδα να δείξει ακόμα πιο ελπιδοφόρα δείγματα και ακόμα περισσότεροι «πιστοί» να βρουν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x