Ευχαριστήρια ανακοίνωση στους συνδέσμους της Θύρας 7 εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Αφορμή για αυτή στάθηκε η οικονομική ενίσχυση ύψους 35.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τους συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 35.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική στήριξη που παρέχουν σε όλες τις ομάδες μας εντός αλλά προφανώς και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η οικονομική ενίσχυση των συνδέσμων της Θύρας 7 προς τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από το οικονομικό υστέρημα των φιλάθλων μας σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Να είναι σίγουροι ότι αποτελούν έναν μεγάλο αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και για τη δημιουργία ενός υγιούς, αθλητικά, περιβάλλοντος για τους αθλητές μας, τις ακαδημίες μας και τους προπονητές μας.

Ευχαριστούμε!
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλωσόρισε και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τον Ομπράντοβιτς!

Πετρούνιας: «Επιτέλους τα καταφέραμε - Ονειρευόμουν από μικρός μια τέτοια διοργάνωση στη χώρα μου»!

Στην Αθήνα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του 2028!

Τετράδα και μετάλλιο στην κλάση 6 για τον Χατζηκυριάκο στο ITTF World Para Future της Οστράβα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21: Μπήκαν 16άδα Μαδέσης/Κοσμάς στο διπλό ανδρών, Μαδέσης/Γκεοργκίεβα στο διπλό μικτό

Αλεξίου: Δεν μπορεί να λένε ότι τρώμε λεφτά από την ΑΕΚ - Προφανές ότι ο Ηλιόπουλος θα ενδιαφερόταν για την Ερασιτεχνική

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21: Αποκλείστηκαν στα γκρουπ του σταδίου 1 οι Έλληνες αθλητές

Μεγάλη άνοδος της Ελλάδας στο World Team Ranking μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Ο Χρίστος Χρυσάνθης στο Μπαμ και Κάτω

Νέα συνεργασία με την Έσλοβ και μετακίνηση στη Σουηδία για τον Σγουρόπουλο