Ένας ηλεκτρολόγος, ο Ντανιέλε Ορσάτο, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ στη Γαλλία για την τρίτη αγωνιστική του Champions League την Τετάρτη.

Ο 37χρονος ρέφερι έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Στις 11 Οκτωβρίου του 2011 είχε διευθύνει την αναμέτρηση Γεωργία-Ελλάδα 1-2 για τα προκριματικά του Euro 2012, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου του 2012 ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν 1-1 για τους ομίλους του Europa League.

Φέτος ήταν διαιτητής στους αγώνες Ρόζενμποργκ-Λέγκια 2-1 στις 30/8/2012 για τα play offs του Europa League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Πόρτο 0-2 στις 18/9/2012 για τους ομίλους του Champions League και Ουγγαρία-Τουρκία 3-1 στις 16/10/2012 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παράταση στην αγωνία της ΑΕΚ για να μπει ισχυρή στα playoffs του Champions League

Επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Champions League

Ο Γουεμπανιάμα επέλεξε Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό του Champions League

Με πέντε ομάδες από τη La Liga το Champions League της νέας σεζόν

Ανρί: «Η Άρσεναλ δεν είναι στο επίπεδο της Παρί, θα είμαι αγχωμένος στον τελικό»

Υπάρχει λόγος που ο κόσμος σχολιάζει και κάνει viral τη φυσιολογική αντίδραση του Ντεμπελέ στην αλλαγή του

Πώς τα 5 λεπτά καθυστερήσεων… εξαφανίστηκαν: Η κατακριτέα τακτική της Άρσεναλ

Το χέρι του Ζοάο Νέβες, ο κανονισμός που ήξερε... μόνο ο ρέφερι και το απόλυτο ποδοσφαιρικό μπέρδεμα

Λουίς Ενρίκε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην άμυνα, δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την Μπάγερν»

Τα highlights από την ισοπαλία της Παρί στο Μόναχο που την έστειλε σε back to back τελικό Champions League!