Stoiximan Super League

Οριστικά εκτός ο Σιόβας

Δεν πρόλαβε ο Δημήτρης Σιόβας να είναι έτοιμος για τον μεθαυριανό (24/10) αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής φάσης των ομίλων του Champions League. Εκτός του διεθνούς στόπερ, ούτε ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μαζί με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσο Παπάζογλου θα μείνουν στην Αθήνα. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για τη Γαλλία.

Δεν πρόλαβε ο Δημήτρης Σιόβας να είναι έτοιμος για τον μεθαυριανό (24/10) αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής φάσης των ομίλων του Champions League.

Εκτός του διεθνούς στόπερ, ούτε ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μαζί με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσο Παπάζογλου θα μείνουν στην Αθήνα.

Ο 24χρονος παίκτης αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Σιόβας είχε αγωνιστεί ως βασικός στο κέντρο της μεσαίας γραμμής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ και στο επόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και σε ποια θέση θα χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής οπισθοφύλακας έχει να αγωνιστεί ως βασικός από τον αγώνα με τον Πανθρακικό στις 23 Σεπτεμβρίου.

Είναι πιθανό στο δεξί άκρο της άμυνας να παίξει ο Φρανσουά Μοντεστό. Σε αυτή τη θέση είχε αγωνιστεί ξαφνικά στο Λονδίνο ο Ντρίσα Ντιακιτέ, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να συμβεί κάτι ανάλογο για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Μονπελιέ. Οι Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ είναι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι Πειραιώτες δούλεψαν πολύ στην τακτική, την αμυντική και την επιθετική λειτουργία, αλλά και στις στημένες φάσεις. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις ελέγχου και κατοχής της μπάλας, εστιάζοντας παράλληλα στη σωστή κυκλοφορία της.

Από την πλευρά τους, ο Σιόβας και Φετφατζίδης έκαναν έντονο ατομικό πρόγραμμα και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα. Ο Παπάζογλου προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, όμως θεωρείται ανέτοιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο στο Ρέντη, στις 10:30.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x