Στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του βρίσκονται ήδη τα στελέχη της «Seymour Pearce», όπως διαρρέεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στην Ένωση περιμένουν τις εξελίξεις από το ραντεβού αυτό ώστε να δουν τις διαθέσεις του αγγλικού τραπεζικού οργανισμού αναφορικά με το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της «Seymour Pearce», όπως αναμενόταν, έφτασαν στην χώρα μας την Δευτέρα προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του.

Εκεί όπου ήταν εξαρχής γνωστή η πρόθεση των δυο πλευρών να θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα του deal (και τα οικονομικά, αφού ο Βιντιάδης τα έχει όλα στην διάθεσή του) και να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ξεκαθαρίζεται ότι τουλάχιστον σήμερα οι άνθρωποι της «Seymour Pearce» δεν πρόκειται να συναντηθούν με εκπροσώπους της διοίκησης της ΑΕΚ, ωστόσο στην ΠΑΕ περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ραντεβού, καθώς μετά από αυτό θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς προθέσεις των Άγγλων και του Βιντιάδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Kifisia Tutu Deals: Στην αποστολή και ο Κυριόπουλος για το ματς στο Περιστέρι

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.