Κρυφό ταλέντο στο σκοράρισμα αποδεικνύεται ο Χοσέ Χολέμπας για τον φετινό Ολυμπιακό. Ο ομογενής αριστερός μπακ-χαφ με το χθεσινό γκολ που πέτυχε σε βάρος του Άρη έφτασε τα τέσσερα την τρέχουσα περίοδο ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ ανά σεζόν, πριν καν μπει ο Νοέμβριος. Το www.sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τα πεπραγμένα του απρόσμενα εύστοχου και παραγωγικού σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Χολέμπας, που έχει βρει δίχτυα απέναντι σε Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης και Skoda Ξάνθη, έχει χρειαστεί μόλις δέκα προσπάθειες (τέσσερις εντός και έξι εκτός περιοχής) για να πετύχει τέσσερα γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ήτοι σκοράρει μία φορά ανά δυόμισι σουτ. Αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο ποσοστό του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον συμπαίκτη του Ράφικ Τζεμπούρ, που έχει 1/2,4 τελικές προσπάθειες.

Περισσότερα γκολ στην καριέρα του από τα τέσσερα φετινά με τον Ολυμπιακό ο Χολέμπας έχει πετύχει μόνο τη σεζόν 2006/07, όταν με τη δεύτερη ομάδα της Μόναχο 1860 είχε 12 γκολ σε 32 ματς στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας. Την επόμενη περίοδο είχε 2 γκολ σε 21 επίσημα ματς με την πρώτη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ τη σεζόν 2008/09 είχε 1 γκολ σε 26 εμφανίσεις. Το 2009/10 είχε 4 γκολ σε 31 ματς στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά έφτασε στον συγκεκριμένο αριθμό στην 34η αγωνιστική, ενώ φέτος με τον Ολυμπιακό έφτασε στον ίδιο αριθμό τερμάτων από την όγδοη!



Τα τέσσερα γκολ του Χολέμπας είναι ήδη ρεκόρ για τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Στην παρθενική του χρονιά στο λιμάνι (2010/11) πέτυχε 1 γκολ, στο 6-0 επί της ΑΕΚ, σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις…



… ενώ πέρυσι (2011/12) είχε 3 γκολ, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στο Champions League, απέναντι στη Ντόρτμουντ, σε 35 ματς.



Τα φετινά του γκολ με Πανθρακικό…



… Αστέρα Τρίπολης



… Skoda Ξάνθη



… και Άρη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ