Stoiximan Super League

Έμεινε στο Μονπελιέ…

Στη νίκη επί της Μονπελιέ για το Champions League φάνηκε ότι έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (2-2) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Πειραιώτες δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που είχε κάνει το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα, αφού παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε κάποια διαστήματα της χθεσινής αναμέτρησης.

Στη νίκη επί της Μονπελιέ για το Champions League φάνηκε ότι έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (2-2) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Πειραιώτες δεν θύμισαν σε καμία περίπτωση την ομάδα που είχε κάνει το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα, αφού παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε κάποια διαστήματα της χθεσινής αναμέτρησης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί για να μπορέσουν να «καθαρίσουν» τους Θεσσαλονικείς και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Μάλιστα, αν οι «κίτρινοι» ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο ματς. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Χοσέ Χολέμπας και ο Τζαμέλ Αμπντούν, οι οποίοι με τα γκολ που πέτυχαν κράτησαν το αήττητο σερί για τους «ερυθρόλευκους».

Μοιραίος αποδείχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια στην παράδοση που τον ήθελε να σκοράρει στην έδρα του Άρη. Πιο χαρακτηριστική είναι η φάση του 76’ λεπτού, όταν σε κενή εστία δεν καταφέρνει να νικήσει τον Βελλίδη. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Ζαρντίμ μπήκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη κάποιου αγώνα και δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος ήταν φανερά δυσαρεστημένος από την απώλεια βαθμών και από την απόδοση της ομάδας. Στον 38χρονο προπονητής δεν άρεσε ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα και το γεγονός ότι χάθηκαν δύο βαθμοί.

Πλέον στον Ολυμπιακό καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό φάνηκε στη χθεσινή ισοπαλία (2-2) με τον Παναθηναϊκός. Η καλή εικόνα των Κρητικών αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, στον οποίο βρίσκονται στην έβδομη θέση.

Το θέμα, όμως, είναι η χθεσινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη να γίνει «μάθημα» στους Πειραιώτες και να καταλάβουν ότι αν δεν παρουσιάζουν το απαραίτητο πρόσωπο σε κάθε αγώνα, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάνουν βαθμούς στην προσπάθεια για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x