Να δουν κατάματα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και να φερθούν ως άντρες κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Βιτόλο.

Μιλώντας μετά το 3-0 από τη Λάτσιο ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι χρειάζεται να ανατραπεί το κλίμα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από νίκες.

«Αρχίσαμε καλά τα πρώτα 20 λεπρά και κάναμε ευκαιρία για να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα σουτ σε μια φάση που δεν μύριζε κίνδυνο. Το δεύτερο ήρθε από ένα συνδυασμό κακοτυχίας και μετά έγινε ανηφορικός ο αγώνας. Παλέψαμε, δώσαμε τη μάχη μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που ξέρετε. Όταν είσαι πίσω στο σκορ κόντρα σε μια ομάδα όπως η Λάτσιο και στο γήπεδό της, προσπαθείς να ανέβεις και να πετύχεις ένα γκολ, όμως εμείς δεν κάναμε ευκαιρίες», ήταν το σχόλιο του Ισπανού, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια του «τριφυλλιού»:

«Δεν θεωρούμε κανένα αγώνα ως χαμένο. Πρέπει να είμαστε άντρες και να δούμε κατάματα την κατάσταση και σε όλους τους αγώνες που δίνουμε φορώντας αυτήν τη φανέλα πρέπει να επιδιώκουμε να είναι νικηφόροι. Η ομάδα δεν έχει θετικά αποτελέσματα. Τρέχει και μάχεται και μερικές φορές υπάρχει πολύ έντονη πίεση, όμως και τα αρνητικά αποτελέσματα παίζουν κι αυτά το ρόλο τους. Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε νίκες ώστε αυτό το αρνητικό κλίμα να αποτελέσει παρελθόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»