Τον -αρκετό πλέον- ελεύθερο χρόνο του εκμεταλλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος μετά τις περιπέτειες του με τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1 και τη συμμετοχή του σε event με την ιππική του ομάδα, ήρθε η ώρα να οδηγήσει και μοτοσικλέτα.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε σε πίστα της Νότιας Γαλλίας και έκανε μερικούς γύρους μαζί με τον αναβάτη, Τζον ΜακΓκίνες. Μάλιστα, ο Βρετανός δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνάντησή που είχε με τον πρώην πιλότο.

«Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με τον Μίκαελ. Είναι ο “νονός” του μηχανοκίνητου αθλητισμού», ανέφερε ο ΜακΓκίνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποινές σε Πιάστρι, Γκασλί και Κολαπίντο μετά το Grand Prix του Μεξικού

Χάμιλτον κατά Λεκλέρ: «Έχει θέμα κακής νοοτροπίας-Είναι "ή θα κερδίσω εγώ ή δεν θα κερδίσει κανείς μας"»

Τα δάκρυα του νέου βασιλιά της Formula 1: Ο Αντονέλι δεν μπορούσε να μιλήσει στο team radio από τους λυγμούς!

Ξεπέρασε «ιερά τέρατα» της Formula 1: Ο Αντονέλι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για το παιδί-θαύμα Κίμι Αντονέλι!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 ο Αντονέλι!

Κόκκινη σημαία μετά το σοβαρό ατύχημα του Μπότας: Έσπασε ο εμπρός αριστερός τροχός στη μεγάλη ευθεία!

Έξαλλος ο Χάμιλτον για την ποινή «χάδι» στον Λεκλέρ: «Οι αγωνοδίκες τού δίνουν τη νίκη»!

Χαμός στην εκκίνηση του GP Μεξικού: Ο Λεκλέρ χτύπησε τον Χάμιλτον και έκοψε δρόμο από το γρασίδι!

Ο Λόσον ακυρώθηκε από τα δοκιμαστικά για το Grand Prix του Μεξικού