Απογοήτευση και οργή συνθέτουν το σκηνικό στις τάξεις της ΑΕΚ την επομένη της ήττας από τον Πανθρακικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναγνωρίζουν πως η εικόνα της ομάδας στην Κομοτηνή ήταν κατώτερη των περιστάσεων, αλλά δεν παραβλέπουν το ρόλο της διαιτησίας κάνοντας λόγο για καταδικαστικές αποφάσεις από τον διαιτητή Ζαχαριάδη.

Η «Ένωση» σε ένα κρίσιμο ματς δεν στάθηκε στο ύψος της. Ήταν ακίνδυνη και δίχως ιδέες επιθετικά απειλώντας μόνο με δύο μακρινά σουτ του Φούντα, αλλά παράλληλα και ευάλωτη αμυντικά επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν πολλές φορές την εστία της. Παράλληλα οι παίκτες της δεν είχαν το πάθος που θα απαιτείτο σε ένα ματς τέτοιας σημασίας.

Δίχως να παραγνωρίζουν τις ευθύνες τους για την ήττα στην Κομοτηνή, οι «κιτρινόμαυροι» είναι οργισμένοι με τη διαιτησία. Διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Παυλή, οφσάιντ του Παπαδόπουλου στη φάση του γκολ του Πανθρακικού, αλλά και συνεχή φάουλ που δεν επέτρεπαν στην ομάδα να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή. Η καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η δεύτερη που εκδίδει για τη διαιτησία μετά από εκείνη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από ευθύνες, αγωνιστικές και μη, η ουσία είναι ότι η ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής βρήκε την ΑΕΚ και πάλι τελευταία, αυτή τη φορά μόνη της και χωρίς συγκατοίκους. Και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να ξεκολλήσει από τον πάτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

TAGS: A.E.K.