Stoiximan Super League

Από το αεροδρόμιο για προπόνηση η ΑΕΚ

Πού καιρός για ξεκούραση και περισυλλογή; Η αποστολή της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή της διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Τρίτης και οι παίκτες πήγαν από το «Ελ. Βενιζέλος» στο κοντινό προπονητήριο των Σπάτων για προπόνηση.

Πού καιρός για ξεκούραση και περισυλλογή;

Η αποστολή της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή της διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Τρίτης και οι παίκτες πήγαν από το «Ελ. Βενιζέλος» στο κοντινό προπονητήριο των Σπάτων για προπόνηση.

Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά και πριν το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, μεσολαβεί το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» την Πέμπτη (18:30).

Ο Παναγιώτης Λαγός έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στο ερχόμενο παιχνίδι, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Γιάννης Κοντοές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Οι δυο τους, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχή ματς, πιθανώς να πάρουν ανάσες από τον Έβαλντ Λίνεν.

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους», που θα προπονηθούν αύριο στις 11:00 κι εν συνεχεία η αποστολή που θα ανακοινωθεί από τον Έβαλντ Λίνεν θα αναχωρήσει για την Καβάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x