Η 11η θέση του Νίκου Κακλαμανάκη στους άνδρες και η 9η θέση της Αντωνίας Φράι στις γυναίκες ήταν οι καλύτερες επιδόσεις για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RSX ιστιοπλοΐας που πραγματοποιήθηκε στο Τόρμπολε της Ιταλίας.

Νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Μπάουμαν από την Ολλανδία ενώ δεύτερος ήταν ο Νεοζηλανδός Άσλει και τρίτος ο Μιαρτσίνσκι από την Πολωνία. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Γ. Φράγκος ήταν 26ος, ο Β. Κοκκαλάνης 31ος, ο Γ. Χρυσοχού 43ος, ο Σ. Λεονέττης 55ος, ο Γ. Καραγιώργος 58ος, ο Δ. Βλαχάκης 124ος και ο Θ. Καμπάς 139ος.

Στις γυναίκες τώρα, πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Σενσίνι από την Ιταλία, δεύτερη ήταν η Αλαμπό από την Ισπανία και τρίτη η Γαλλίδα Μερέ. Εκτός της Φράι, καλές επιδόσεις πέτυχαν η Α. Σκαρλάτου (25η στο χρυσό στολίσκο) και Α. Δαύρου (14η στον αργυρό στολίσκο).

Τέλος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Φιν που διεξήχθη στο Πάλαμος της Ισπανίας, ο Α. Δραγούτσης ήταν 45ος. Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Βρετανός Ράιτ, δεύτερος ο Γάλλος Φλορέν και τρίτος ο Μισούρα από την Κροατία.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube