Το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε τα πριμ για τις αθλητικές επιτυχίες του 2010 και μέσα στη λίστα δεν υπάρχει το όνομα της Εθνικής πόλο γυναικών που εκείνη τη χρονιά είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ!

Είναι εκείνη η Εθνική ομάδα που το καλοκαίρι του 2011 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης και τέτοιες μέρες πέρυσι έπαιρνε (ξανά) το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Οι διεθνείς παίκτριες μαζί με το τεχνικό επιτελείο της πιο επιτυχημένης Εθνικής ομάδας είδαν για μία ακόμα την Πολιτεία να τους γυρνάει την πλάτη. Είναι η ίδια η Πολιτεία που για χάρη τους έσπευσε στο αεροδρόμιο μετά τις επιτυχίες τους για να βγουν φωτογραφίες μαζί με την Αλεξάνδρα Ασημάκη, τον Γιώργο Μορφέση, την Σταυρούλα Αντωνάκου, την Αντιγόνη Ρουμπέση, την Φιλιώ Μανωλιουδάκη κλπ κλπ ίσα-ίσα για να πάρουν λίγη από την λάμψη τους!

Αμ δε!

Τέλος πάντων, σύμφωνα με τον νόμο, το πριμ δικαιούνται οι Εθνικές ομάδες μόνο αν στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων συμμετέχουν από δέκα ομάδες και πάνω και σε εκείνο του Ζάγκρεμπ αγωνίστηκαν 8 ομάδες!

Η ΚΟΕ είχε μιλήσει για το ζήτημα στην Πολιτεία και είχε στείλει σχετική επιστολή με την οποία εξηγούσε την κατάσταση. Από την μεριά της η Πολιτεία διαβεβαίωσε την Ομοσπονδία πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, όλη η ομάδα θα πάει στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη έτσι ώστε να συζητήσουν το θέμα και να βρουν μια λύση αφού όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι έξαλλοι με την απόφαση να μην τους δοθεί το πριμ για την επιτυχία τους.

Μιχάλης Ηλιού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τιμητική υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο για τους πρωταθλητές του World Cup

Αργυρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Πεινασμένοι για ακόμη περισσότερα χρυσά - Μυθικό το μπλοκ του Σκουμπάκη»!

Πριμ 200.000 ευρώ από τον Αλαφούζο στην Εθνική πόλο για την κορυφή του κόσμου!

Αποθεωτική υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος» για την Παγκόσμια Κυπελλούχο, Εθνική ομάδα πόλο!

Μαυρωτάς για την Εθνική πόλο ανδρών: «Η νοοτροπία του νικητή έχει πλέον μπολιασθεί στην ομάδα»

«Όταν η καρδιά γράφει ιστορία»: Το μήνυμα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για το χρυσό στο πόλο

Βλάχος: «Το χρυσό μάς διώχνει την πίεση των προηγούμενων ετών, αλλά δεν σταματάμε εδώ»

Έτσι η Ελλαδάρα φόρεσε το χρυσό στον λαιμό της: Τα highlights από τον σπουδαίο τελικό της Εθνικής

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και ο Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ

Η τελευταία άμυνα και οι συγκινητικοί πανηγυρισμοί για το χρυσό των διεθνών μας!