Την οργή του Ιβάν Σαββίδη έχουν προκαλέσει τόσο η κακή απόδοση της ομάδας στα τελευταία ματς όσο και τα κακά αποτελέσματα. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται τι μπορεί να κάνει ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» όταν ξεσπάσει για αυτό και θέλουν να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Εξάλλου, μόνο από τα αποτελέσματα θα κριθούν όλοι και οι παίκτες και ο προπονητής. Όπως και να έχει, το τι συμβαίνει με τον Ιβάν Σαββίδη το έχουν κατανοήσει στην ομάδα και στα αποδυτήρια αυτό που διαρρέει είναι πως «τελείωσαν οι δικαιολογίες» και πλέον είναι ώρα για πράξεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης δεν γνωρίζει ακόμα ποιους θα έχει διαθέσιμους για το ματς του Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Ο Κατσουράνης ακολούθησε θεραπεία και σήμερα θα δοκιμάσει να τρέξει ενώ Πάμπλο Γκαρσία και Λαζαρ θέλουν να παίξουν και πιθανότατα να προλάβουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.