Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέλυσε με το δικό του σκεπτικό το χθεσινό ματς των Πειραιωτών και στάθηκε στην ποδοσφαιρική μαγκιά του Ζέλσον, στη φάση του νικητήριου γκολ, λέγοντας πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Με τόσα που έχει χάσει σε κρίσιμα παιχνίδια, χρωστάει άλλες περίπου πέντε νίκες στον Ολυμπιακό…».

Εκθείασε τους δύο πιο μεγάλους σε ηλικία από τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, τον Ορτέγκα και τον Φρόιλερ, σχολιάζοντας πως ο τερματοφύλακας είναι «φύλακας άγγελος» σε κάθε παιχνίδι και ο Ελβετός διεθνής έχει… υπογράψει με τις ασίστ τέσσερις οριακές νίκες των «ερυθρόλευκων».

Υπογράμμισε, παράλληλα, πως είναι ένα ματς που πρέπει ο προπονητής και οι παίκτες να δουν τι δεν έκαναν σωστά, και ειδικά τα κενά διαστήματα που είχαν στη Λεωφόρο. Από την άλλη, τόνισε ότι όλο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, με τις συνεχόμενες νίκες σε κάθε διοργάνωση, είτε εντός είτε εκτός έδρας, είναι εκπληκτικό, και υπενθύμισε ότι όπως πριν από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, είχε κερδίσει με γκολ στο 92’ στη Λιβαδειά, έτσι και τώρα, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ στο Φάληρο, κέρδισε την Κηφισιά στο 95ο λεπτό.

Σχολιάζοντας ότι «αυτές οι δύο ομάδες, ο Λεβαδειακός και η Κηφισιά, κατά διαβολεμένη σύμπτωση, έκαναν μακράν το καλύτερό τους παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x