Ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε για την κλήρωση αυτή και τόνισε πως όποιοι και να είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής, οι διεθνείς θα πάνε στην Βαρκελώνη για να παλέψουν.

Διαβάστε όσα είπε ο Χρήστος Αφρουδάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

«Σίγουρα σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όλες οι ομάδες θέλουν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και στοχεύουν στη νίκη. Έτσι, δεν μπορούμε να πούμε πως αποφεύγοντας ομάδες όπως οι ΗΠΑ, η Ρουμανία και η Αυστραλία, θα έχουμε ευκολότερο έργο. Περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους μας και όποιοι κι αν είναι αυτοί εμείς θα πρέπει να πάμε στη Βαρκελώνη και να παλέψουμε. Είμαστε μεν μια καινούργια ομάδα, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και νέο προπονητή, αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για εμάς.

Σαν Εθνική Ελλάδας πάντα στοχεύαμε ψηλά στις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετείχαμε και το ίδιο ισχύει και τώρα. Ο κ. Σάκης Κεχαγιάς έχει εισάγει νέα στοιχεία στην ομάδα και νομίζω πως αφομοιώνοντάς τα, μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. Θέλουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει η προετοιμασία μας πριν τη διοργάνωση και όπως κάθε αθλητής και ομάδα, θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Δεν μπορούμε να λέμε αυτή τη στιγμή πως πάμε για μετάλλιο και για πολύ υψηλή θέση, αλλά οφείλουμε να τα δώσουμε όλα μέχρι και το τελευταίο μας παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube