Η Σοφία Παπαδοπούλου, χάλκινη ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 στην ιστιοπλοϊα, βρέθηκε στο studio του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την ημέρα της γυναίκας και τόνισε πως τα… αγόρια ζηλεύουν τις επιδόσεις των γυναικών!



Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο, η Σοφία Παπαδοπούλου:

Για το Eurolymp που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα: «Είναι κρίσιμοι αγώνες γιατί είναι τόσο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά δίνει και πρόκριση στους Μεσογειακούς. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αέρα προκειμένου να γίνει πιο ωραίος και γρήγορος αγώνας αλλά τώρα είναι πιο συναρπαστικός γιατί όλα τα πληρώματα είναι πολύ κοντά».

Για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στο Πεκίνο: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα, κάτι που δεν πρόκειται να το ξαναζήσεις. Το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό».

Για το πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να ασχοληθεί με την ιστιοπλοϊα: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί θέλει δύναμη. Αλλά εμείς είμαστε γεννημένες να ανταγωνιζόμαστε και να κυνηγάμε την πρωτιά. Να κυνηγάμε τους άντρες (γέλια). Και εκείνοι ζηλεύουν και προσπαθούν περισσότερο αλλά εμείς δεν μασάμε!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13