Ο Νίκος Σφιντήλας, εκπρόσωπος του Ανέστη Αργυρίου, προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διεκδικώντας ποσό ύψους 22.500 ευρώ, που αποτελεί οφειλή της ΑΕΚ προς τον ίδιο.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι να καταπέσει μερικώς η εγγυητική της ΠΑΕ γεγονός που συνεπάγεται ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα προκειμένου να μη μπει για τα καλά σε περιπέτειες η ομάδα.

Τα 22.500 ευρώ αποτελούν χρέος που προκύπτει ως αμοιβή του μάνταζερ του Αργυρίου στον οποίο η «Ένωση» οφείλει 120.000 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

TAGS: A.E.K.