Μέχρι τώρα έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό και ήδη έχει κατακτήσει έναν τίτλο (Κύπελλο Ελλάδος). Ο Στέφαν Λάσμε είναι τρελαμένος με το «τριφύλλι» και θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, φορώντας την πράσινη φανέλα και κατακτώντας τίτλους.

Διαβάστε όσα είπε ο Στεφάν Λάσμε στο περιοδικό «Top Scorer»:

Για το ό,τι βρίσκεται στον Παναθηναϊκό:
«Λατρεύω που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θα ήθελα να παραμείνω για πάρα πολλά χρόνια».

Για το ό,τι τον συγκρίνουν με τον Μπατίστ: «Σέβομαι απόλυτα τον Μάικ Μπατίστ. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με εξαιρετική καριέρα. Είναι από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. ωστόσο, ο καθένας μας είναι ξεχωριστός. Εκείνος λέγεται Μπατίστ, εγώ λέγομαι Λάσμε».

Για την σχέση του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και με ποιους κάνει περισσότερο παρέα: «Όλοι στην ομάδα είναι φιλικοί. Με όλους έχω καλές σχέσεις. Περισσότερο μιλάω με τον Δημήτρη (σ.σ. τον Διαμαντίδη). Είναι ένα συγκροτημένο άτομο με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Μου αρέσει να συνομιλώ μαζί του για διάφορα ζητήματα, είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Από εκεί και πέρα είμαι κοντά και με τον Μάρκους Μπανκς με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στο Μαϊάμι. Επίσης και με τον Τζέιμς Γκιστ κάνουμε παρέα αφού στις αποστολές μοιραζόμαστε το ίδιο δωμάτιο. Αλλά, πιστέψτε με, όλα τα παιδιά είναι εντάξει. Και ο Μπράμος και ο Τσάρι. Όλοι».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είναι τρελοί, αλλά καλοί τρελοί για εμάς. Ειδικά οι οργανωμένοι είναι πάντα δίπλα μας και βγάζουν απίστευτο πάθος για τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τέτοιο εκπληκτικό κοινό. Και οι φίλαθλοι της Παρτιζάν είναι τρελοί, ωστόσο δεν είναι όσο εκείνοι του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας ό,τι και αν συμβεί. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Αυτό είναι σπουδαίο. Γι' αυτό και νομίζω πως οι του Παναθηναϊκού είναι πιο... τρελοί».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαι έτοιμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι πλέον ο βασικός μας στόχος. Είμαι άνθρωπος που παλεύω μέχρι τέλος για τη νίκη. Σιχαίνομαι την ήττα γι αυτό και πολεμώ για να την αποφύγω. Είμαι πάντα έτοιμος για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούργια ομάδα, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι