Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: «Δεν έχει δοθεί εντολή για διερεύνηση, ούτε για άλλο πρόσωπο για το σκάνδαλο στο μπάσκετ»

Προς ώρας δεν ερευνώνται άλλα πρόσωπα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εντολή για διερεύνηση, ούτε για άλλο πρόσωπο, στην υπόθεση Basketgate, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου. Όπως εξήγησε, η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει εντολές από τον αρμόδιο ανακριτή για το πώς θα συμμετάσχει στη συνέχεια της έρευνας. Η δήλωση έγινε μετά την αναφορά σε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο κύκλος των καταθέσεων φαίνεται να διευρύνεται και σε άλλα πρόσωπα.

Η κ. Δημογλίδου τόνισε στην ΕΡΤ ότι η έρευνα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ δεν έχει πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτέλεσε έξι εντάλματα σύλληψης και πραγματοποίησε κατ’ οίκον έρευνες. Όπως ανέφερε, σε τρεις από τις έξι οικίες κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Η Αστυνομία είχε αναφέρει αρχικά συνολικά τα ευρήματα των έξι ερευνών, χωρίς να φωτογραφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα. Η διευκρίνιση για τις τρεις οικίες έγινε επειδή το ζήτημα είχε τεθεί επίσημα από τους δικηγόρους την προηγούμενη ημέρα.

Κατασχέθηκαν επίσης ψηφιακά πειστήρια, μεταξύ των οποίων κινητά τηλέφωνα, για τα οποία η Αστυνομία περιμένει οδηγίες από τον ανακριτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x