Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ για την κατάσταση του Γιάννη Βιτώρου.

Ο 20χρονος χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του νικηφόρου (2-1) αγώνα της κρητικής ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση και σήμερα θέλουν να δουν αν πρόκειται για αυτό τον τραυματισμό.

Εκτός από τον τραυματισμό του Βιτώρου, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό τον Σάκη Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΟΦΗ θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Παράλληλα, στο στρατόπεδο των Κρητικών επικρατεί αισιοδοξία πως αν η ομάδα καταφέρει να πάρει έναν βαθμό στους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, τότε θα παραμείνει στην κατηγορία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πεντάρα-ξέσπασμα για τον Ολυμπιακό με σόου Ζότα!

Ο Μάριους πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό για το 4-0 και «ξόρκισε την κατάρα»

Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του παράσταση απέναντι στην Καλαμάτα με χατ τρικ ο Ζότα Σίλβα

Ολυμπιακός: Τρία γκολ στο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έναν χρόνο!

Έντονη βροχόπτωση στον Βόλο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό - Η πρόβλεψη του καιρού στην ώρα του αγώνα

Με πέντε αλλαγές και δίδυμο Ντέσερς - Τετέι στην επίθεση η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο

Ο Ζότα Σίλβα με δύο γκολ σε τρία λεπτά βάζει γερές βάσεις νίκης για τον Ολυμπιακό!

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της Καλαμάτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM

Ολυμπιακός: Με επτά αλλαγές η ενδεκάδα με Καλαμάτα

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

TAGS: ΟΦΗ