Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Τρία γκολ στο «Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα μετά από σχεδόν έναν χρόνο!

Σχεδόν έναν χρόνο είχε να πετύχει τρία γκολ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός σε ματς πρωταθλήματος!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην Stoiximan Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση νίκης επί της Καλαμάτας, προηγούμενοι με σκορ 3-0 από το 46ο λεπτό!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών δεν είναι άλλος από τον Ζότα Σίλβα, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ, το δεύτερό του με τα «ερυθρόλευκα», μετά από εκείνο σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός χρειάστηκε σχεδόν έναν χρόνο για να πετύχει τρία τέρματα στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ματς πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, πέρασαν 323 ημέρες από τις 6 Δεκεμβρίου του 2025 και την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί του ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική, με τους «ερυθρόλευκους» έκτοτε να μένουν κάτω από αυτή την επιθετική επίδοση στα 12 επόμενα ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x