Μπορεί το παιχνίδι με την Χόνβεντ να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα παραδοθεί αμαχητί στους Ούγγρους, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα υδατοσφαίρισης των ανδρών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όπως δήλωσε όμως ο Γιώργος Ρέππας «είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη».
Ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση με την Ουγγρική ομάδα ότι: «Ο αγώνας με την Χόνβεντ δεν έχει βαθμολογική σημασία, όμως είναι θέμα γοήτρου να αγωνιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς να παραδώσουμε τα όπλα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν τα είχαμε πάει και τόσο καλά, όμως τώρα θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».
Ο διεθνής παίκτης συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι: «Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη, όσο δύσκολη και αν είναι αυτή. Η Χόνβεντ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από αναμετρήσεις με ομάδες τέτοιου επιπέδου κερδίζουμε πολλές εμπειρίες». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς που είχαν δώσει οι δυο ομάδες στον πρώτο γύρο, η Χόνβνεντ είχε κερδίσει με 15-3 τον Πανιώνιο.
Αλέξανδρος Κουλούρης