To πιο δυνατό αθλητικό event της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου, αλλάζοντας την αντίληψή μας για το training. Απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο αθλητικό κέντρο Ι. Φωκιανός, εκατοντάδες bootcampers βίωσαν την πιο ολιστική training εμπειρία στο 1ο PUMA BOOTCAMP.

Η PUMA και το γυμναστήριο Street Workout Athens ενώθηκαν, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό που είχε ως κοινό παρονομαστή το πάθος για προπόνηση, ψυχική - σωματική ανάταση και διατροφή.



Οι συμμετέχοντες, ξεκίνησαν από νωρίς το ζέσταμα, με την μουσική να δίνει τον ρυθμό σε κάθε κίνηση, ακολουθώντας τις οδηγίες των κορυφαίων γυμναστών.

Οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με το αθλητικό πρόσωπο της πόλης, μέσα από training sessions και street games που έλαβαν χώρα στον ευρύτερο χώρο του Ζαππείου.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο όπου αφέθηκαν στη μαγεία των YOGA classes, συνδυάζοντας τη σωματική άσκηση με την εσωτερική ισορροπία.



Παρόντες σε αυτή τη γιορτή ήταν και οι αθλητές της νέας γενιάς της PUMA, ο Πάνος Τριβυζάς, η Ανθή Κυριακοπούλου, η Μοσχούλα Μανούσου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί μεταδίδοντας το αθλητικό πνεύμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube