Την ίδια ενδεκάδα με αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στη Λαμία (21:30) στην OPAP Arena.

Ο Στρακόσα θα είναι στο τέρμα, ο Μουκουντί και Βίντα στόπερ, τον Ρότα στο δεξί και τον Πήλιο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι στον άξονα, με Άμραμπατ και Κοϊτά σε ρόλο δεξιού και αριστερού εξτρέμ αντίστοιχα, ενώ ο Λιούμπισιτς θα κινείται πίσω από τον Γκαρσία.

Στον πάγκο οι: Θεοχάρης, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Τσούμπερ, Ελίασον, Περέιρα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χατζισαφί, ο Φερνάντες και οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

Αιχμηρή ανάρτηση Καραπαπά για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: «Βρέχει… Φωτιά στη στράτα μου»

Αισιοδοξία για Ίνγκασον ενόψει Μπέτις

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις εξ αναβολής νίκες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γερεμέγεφ: «Οι αντίπαλοι έκαναν καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τους τιμωρήσαμε»

TAGS: A.E.K.