Για την πρόθεσή του να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ενημέρωσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με ένα σχετικό εξώδικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άσος της Ένωσης με το έγγραφο αυτό ζητά τα χρήματα τα οποία του οφείλονται από την ΚΑΕ. Ωστόσο δεν μένει εκεί. Εκφράζει τα έντονα παράπονά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στην τρέχουσα εφετινή σεζόν.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν οι οφειλές αφορούν χρήματα όχι μόνο για την εφετινή σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Ρογκαβόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο το οποίο έχει ισχύ μέχρι και το 2023. Να σημειώσουμε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβουν οι ομάδες της Α1 χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: «Έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας ο Ρογκαβόπουλος»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

TAGS: A.E.K.