Ελλάδα

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Ο Περικλής Δορκοφίκης θα πάρει τη θέση του παραιτηθέντα Βαγγέλη Λιόλιου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Βαγγέλη Λιόλιου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ.

Η παραίτηση του πρώην, πλέον, προέδρου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο ελληνικό μπάσκετ, έφερε αρκετές και σημαντικές ανακατατάξεις στην Ομοσπονδία.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Άγγελος Παπανικολάου αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου, ενώ τη θέση του Λιόλιου στο ΔΣ που έμεινε κενή, βάσει καταστατικού καλύπτεται από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, τον Περικλή Δορκοφίκη.

Παράλληλα, νέα ειδική γραμματέας θα είναι η Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, η οποία στην τελευταία συγκρότηση ήταν υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (e–kouros) (ΓΓΑ), ενώ σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα αναπληρωματικά μέλη, δηλαδή τον Κέλλυ Γιαννάκη, τον Γιώργο Αντωνιάδη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, κερδίζουν μία θέση σε περίπτωση που χρειαστεί να αναπληρώσουν νέα κενά στο ΔΣ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x