Στην τελική ευθεία έχει μπει το ελληνικό πρωτάθλημα και ακόμη οι ομάδες στην ουρά της βαθμολογίας παλεύουν με νύχια και με δόντια για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League η AEL Novibet θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο, με τους Λαρισαίους να καίγονται για βαθμούς.
Οι προπονητές των δύο ομάδων ανακοίνωσαν τις 11άδες της αναμέτρησης με τους Τζανλούκα Φέστα και Ντούσαν Κέρκεζ να θέλουν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Οι μεν για τη σωτηρία τους και οι δε για το πρεστίζ.
Αναλυτικά οι 11άδες της αναμέτρησης:
AEL Novibet (Τ. Φέστα): Βενετικίδης, Παπαγεωργίου, Μασόν, Μπατουμπινσικά, Ρόσιτς, Ναόρ, Ατανάσοφ, Πέρες, Σαγκάλ, Τούπτα, Πασάς
Ατρόμητος (Ν. Κέρκεζ): Γκουγκεσασβίλι, Ούρονεν, Μήτογλου, Τσακμάκης, Ουκάκι, Καραμάνης, Μουτουσαμί, Τσαντίλας, Τσιλούλης, Τσούμπερ, Τζοβάρας