Με δυσκολία στο περπάτημα και με ειδική ζώνη για να θερμαίνει τη μέση του, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που του προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Σάσα Βεζένκοφ χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναγνώρισαν στον Έλληνα άσο την προσπάθεια που τον οδήγησε και στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να του το εκφράσουν με το θερμό χειροκρότημα από την κερκίδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο - Βγήκε στο μπαλκόνι με υψωμένες γροθιές ο Αταμάν

Χολμς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Τσεκάραμε έναν στόχο, πάμε στον επόμενο - Ήρθε με… jet lag και ήταν MVP o Xέιζ-Ντέιβις»

«Μου έλεγαν να ηρεμήσω ενώ 10-15 με προκαλούσαν σε όλο το ματς»: Η καταγγελία του Λεσόρ για οπαδούς του Ολυμπιακού

Ναν: «Αυτό είναι επισήμως το turning point - Δεν ενθουσιαζόμαστε με αυτές τις νίκες, έρχονται μεγαλύτεροι στόχοι»

Καλαϊτζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το χρωστούσαμε σε εμάς και τον κόσμο - Ταίριαξε γάντι στην ομάδα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Όλοι δώσαμε το 100% για το Κύπελλο, τώρα αρχίζει το καλό - Καταλυτικός ο Χέιζ-Ντέιβις»

Χέιζ-Ντέιβις: «Κανένας δεν νοιάζεται για τον ΜVP, μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη - Ευχαριστώ τον Γιαννακόπουλο που με έφερε»

Η πρώτη εκτίμηση για τις ενοχλήσεις του Βεζένκοφ και οι εξετάσεις

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό

«Πάμε για το restart»: Όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον χαμένο τελικό