Πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά τη βαριά ήττα της Μυκόνου Betsson από τον Ηρακλή στα προημιτελικά του Allwyn Final 8.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά και για την προσέγγιση που είχε στο παιχνίδι, που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη από τη δική μας. Παρουσιάσαμε μια εικόνα που δεν μας αρέσει καθόλου και δεν μας αντιπροσωπεύει ως οργανισμός. Ως άνθρωποι του αθλητισμού θέλουμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Η εικόνα μάς αναγκάζει να απολογηθούμε σε όσους αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα και μας αναγκάζει να επανασυστηθούμε στην πραγματικότητα.

Από την αρχή η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή, ενεργειακά, εκτελεστικά, δημιουργικά… Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στις βολές που είναι ενδεικτικό του επιπέδου συγκέντρωσης, ενώ είχαμε έλλειψη διάθεσης να πάμε στις επαφές και να βάλουμε τα χέρια μας. Η εικόνα μας δεν μας τιμά ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τραυματίας εκτός ομάδας, πέραν του Κάναντι, που είναι είναι στο στάδιο της αποκατάστασης, χειρουργήθηκε και το καλό σενάριο για την επιστροφή του είναι περίπου σε έναν μήνα»
, είπε αναλυτικά.

Από την πλευρά του, ο Καλίντ Μουρ δήλωσε: «Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά και αντιδράσαμε πολύ αργά στον αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Έχουμε αντικρούσει το κατηγορητήριο - Δεν έχει δώσει ποτέ στη ζωή του δικαίωμα»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού