Ποιος είπε ότι το πατέ είναι προνόμιο μόνο της γαλλικής κουζίνας; Για περισσότερα από 20 χρόνια μια ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των εξειδικευμένων τροφίμων μεσογειακής διατροφής, κάνοντας γνωστά στο εξωτερικό τα προϊόντα της ελληνικής γης σε μορφή πατέ. Ο λόγος για την Amvrosia Gourmet, της οικογένειας Στυλιανίδη που από τη σύστασή της αναγνώρισε τις ευκαιρίες που υπάρχουν εκτός των εθνικών συνόρων και έβαλε στόχο να μυήσει τους ξένους στην ελληνική κουζίνα.

Ήταν το 1994 όταν ο Κλεώνυμος Στυλιανίδης, αποφάσισε να καινοτομήσει στην ελληνική αγορά περνώντας από το πατέ ελιάς, που μέχρι τότε έφτιαχνε ο εκάστοτε ελαιοπαραγωγός, στα πατέ λαχανικών και αρωματικά βότανα σε λάδι. Είκοσι δύο χρόνια μετά η Amvrosia Gourmet έχει παρουσία σε 15 χώρες του εξωτερικού ....

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube