Ο Asteras AKTOR, με φουσκωμένη αυτοπεποίθηση μετά και τη σημαντική ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα δώσει τη δική του μονομαχία με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο του Superbet Κυπέλλου Ελλάδος και της 3ης αγωνιστικής της League Phase του θεσμού.
Η αποστολή των Αρκάδων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγινε γνωστή, με τον τερματοφύλακα Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να μένει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Λάσκαρη, που ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα.
Επιπλέον, στην αναμέτρηση δεν θα υπολογίζεται και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για λόγους αποφόρτισης, με τον Asteras AKTOR να θέλει να διαχειριστεί προσεκτικά το ρόστερ του ενόψει συνέχειας.
Αναλυτικά η αποστολή του Asteras AKTOR:
Κριαράς, Αρχοντακάκης, Κακαδιάρης, Χρυσόπουλος, Μπαρτόλο, Μπουζούκης, Μακέντα, Έντερ, Κετού, Τσίκο, Μπρόρσον, Τερεζίου, Ορόθκο, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μέντεθ, Σίλβα, Γκιτέρσος, Ρικαρντίνιο, Παπακανέλλος, Ζόγκου, Κιμπιόκα, Πέρες